Tarieven

Eerste consult en intake – tot 90 minuten € 70,-
Vervolgafspraken – 50 minuten € 60,-
Het is mogelijk het bedrag digitaal over te maken na het consult via betaalverzoek, QR-code of door handmatige overmaken n.a.v. de toegezonden factuur.

U-pas 20% korting : Houders van een U-pas moeten voorafgaand aan elke afspraak aangeven dat het om een afspraak via de U-pas gaat. Je kunt betalen met je U-pastegoed.

Openingstijden

Maandag 09.00 – 17.00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag 09.00 – 17.00 uur

Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 9.00 – 13.00 uur


Neem contact op om een afspraak in te plannen. Dit kan per mail, telefonisch of via WhatsApp 06-43763736.

Eerste consult

Een eerste consult bestaat uit een uitgebreide intake aan de hand van een vragenlijst. Daarnaast zal ik je pols voelen en/of je tong bekijken om te kijken hoe de Qi (de Chinese term voor energie) van jouw lichaam is. Aan de hand daarvan stel ik een behandelplan samen.
Voeding heeft veel invloed op het menselijk lichaam. Voedingsadvies kan deel uitmaken van het behandelplan. Ik overleg altijd met jou wat haalbaar voor je is.

Overig

Vergoeding verzekering

Afhankelijk van je (aanvullende) verzekering kan een gehele of gedeeltelijke vergoeding van de kosten voor een consult mogelijk zijn. De kosten gaan niet af van je eigen risico. Meer informatie over vergoedingen kun je bij je zorgverzekeraar krijgen. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.

Annuleren afspraak

Bij verhindering kun je tot 24 uur van te voren de afspraak telefonisch annuleren.
Bij later afzeggen of niet op komen dagen ben ik genoodzaakt om de niet-nagekomen afspraak in rekening te brengen.

Milieu

Ik draag het milieu een warm hart toe. Waar mogelijk werk ik met biologische en/of verantwoorde producten.

Vragen

Heb je een vraag over acupunctuur of mijn werkwijze? Of wil je weten of acupunctuur iets voor jou kan betekenen? Twijfel je? Neem contact op.
Karin info@acupunctura.nl

“Bij Karin heb ik een aantal afspraken gehad voor mijn klachten. Ik voelde mij gelijk bij haar op mijn gemak en mijn klachten werden heel serieus genomen. Tijdens het consult voelde ik mij erg ontspannen en viel ik geregeld in slaap. Na elk consult voelde ik de energie weer stromen in mijn lijf en merkte ik steeds meer verbetering in de klachten. Ik ben erg tevreden over praktijk Acupunctura!”

“Afgelopen nacht heb ik voor het eerst sinds lange tijd weer kunnen slapen zonder zeurende pijn in mijn rug. Heel erg bedankt daarvoor!”

“Nadat ik gebeld had, kon ik meteen terecht. Karin is zeer kundig, rustig en werkt effectief. Ze luistert goed naar je klachten. Ze zorgt ervoor dat je je tijdens de behandeling op je gemak voelt. Bedankt, mijn pijnklachten waren direct een stuk minder.”

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op!

06-437 637 36

info@acupunctura.nl

acupunctuur utrecht
Lid beroepsvereniging Zhong
https://zhong.nl/
Lid klachtencommissie SCAG enKAB
https://www.scag.nl/ en https://www.kab-koepel.nl/